Als je focus duidelijk is

Hoe vaak laat je je niet afleiden? Hoe vaak bedenk je wat je vandaag of het weekend gaat doen, maar dat het er toch niet van komt? Hoe vaak zeg je tegen jezelf wat je eigenlijk nodig hebt, maar gun je jezelf er de tijd niet voor? Hoe vaak doen je jezelf tekort? Hoeveel tijd ben je aan het lummelen met dingen die er achteraf gezien niet echt toe doen?

Al die verslindende afleiders helpen niet om datgene te doen waar jij werkelijk van opknapt. Wat jou zo’n energie boost geeft dat jij gaat stralen!

Door telkens op te schrijven wat jouw prioriteiten/wensen/verlangens zijn waar jij happy van wordt, kun je elke keer een top 3 maken. Als je dit in jou resoneert dan weet je echt wat je te doen hebt.  Leg je mobiel weg, doe die tv niet aan, laat je vaste lijn rinkelen, kijk niet op internet en social media, maar focus je! Door je niet meer af te laten leiden, komt er zoveel ruimte en meer tijd vrij om jouw top 3 te gaan doen! Hier haal je zoveel meer voldoening uit. Het mooie is, dat je steeds een nieuwe top 3 kunt maken om van te genieten!

♡ Make your world a happy place ♡

Geef een reactie