De Wijze Maan Vrouwen

De Wijze Maan Vrouwen komen elke maand bij elkaar, zoals de inheemse Amerikaanse vrouwen dit al eeuwen terug deden. Zij hadden al door dat elke volle maan zijn eigen energie meebrengt, waardoor ze de maancyclus nauw volgden. Elke volle maan was het moment voor de Indianen vrouwen om bij elkaar te komen in de zwarte tent. Later werd deze ook de rode tent genoemd, gezien de maandelijkse menstruatie die ermee gepaard ging.

Bij elke bijeenkomst stond een Clanmoeder op om haar kennis, wijsheid en kwaliteit kenbaar te maken en te delen met de groep. Elke Clanmoeder bracht haar eigen kleur in. De intensie van de bijeenkomsten was duidelijk gericht om de verbondenheid tussen vrouwen te versterken, tot meer verdieping te komen en een kwaliteit in ons vrouw-zijn wakker te maken.

Jamie Sams kreeg steeds meer visioenen over deze Clanmoeders en hun wijsheden, dat ze op onderzoek is gegaan bij de inheemse bevolking. Dit heeft geresulteerd tot haar boek De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders, waar de verhalen over de Clanmoeders staan beschreven. De reden dat de Clanmoeders zich in visioenen lieten zien en heel duidelijk nu naar voren treden, is het feit dat veel wijsheden dreigen verloren te gaan. De Clanmoeders zag ook de noodzaak in om de hedendaagse wijze vrouwen nog meer wakker te schudden om vanuit onze eigen kwaliteiten en vanuit onze eigen “wijze” bron te gaan leven.

EEUWENOUDE INDIAANSE LEVENSLESSEN
VOOR DE WIJZE MAAN VROUWEN VAN NU

Tijdens de bijeenkomsten is hun energie voelbaar. Het is zo bijzonder mooi wat elke Clanmoeder ons vrouwen te vertellen heeft. De wijze les en inzichten die ze ons meegeven voor de komende maand. Te ervaren wat ons raakt, om vervolgens via een meditatie/visualisatie onze eigen gevoel daarin te laten spreken. Om daarna op creatieve wijze op papier vorm te gaan geven wat zich bij jou aangediend heeft. Dan wordt het ook echt zichtbaar en krijgt het een bedding in jezelf. Het gaat erom datgeen naar de oppervlakte te brengen wat gezien mag worden en waar jij als vrouw gehoor aan mag gaan geven. Dat is waar de Clanmoeders voor staan.

Enjoy the club!
Het hele jaar rond met de Wijze Maan Vrouwen

De dertien Oorspronkelijke Clanmoeders geven hun “medicijn” door om zo zuiver mogelijk te kunnen leven naar waarheid. Medicijn betekent voor Indianen iets heel anders dan in de Westerse cultuur. Medicijn staat voor een krachtige energie waar je onbeperkt gebruik van kunt maken en die in alles zit en te vinden is. Medicijn staat voor hogere kennis en wijsheid.

Om na te gaan wat dit voor jou betekent, staat er elke maand een Clanmoeder klaar om haar kwaliteit over te dragen. Om de waarheid duidelijk te maken en te kijken hoe dit bij jou resoneert. Om steeds bewuster te leven en gezamenlijk handvaten te creëren, waardoor jij als vrouw die kwaliteit kunt uitdragen. Alle kwaliteiten zitten in je, alleen ben je er niet altijd van bewust en moeten ze soms flink wakker geschud worden. Wat bij jou naar voren komt, mag je creatief gaan uitwerken. Het gaat er niet om een prachtig mooi kunstwerkje te maken, maar om samen bezig te zijn en jouw gevoel tot uiting te brengen. Dat het voor jou zichtbaar wordt.

Het leuke van deze bijeenkomsten is, dat je je eigen naslagwerk kan gaan maken. Hierdoor wordt het tastbaar en kun je het ten alle tijden nalezen. Door het jaar heen, laat het heel duidelijk jouw groeiproces zien. Elke maand krijg je van mij een korte samenvatting over de betreffende Clanmoeder om in jouw persoonlijk boekwerk toe te voegen. Je creatieve vorm gaat er ook in. Door de maand heen kun je nog extra informatie verzamelen, zelf schrijven wat zich nog meer aandient en welk effect de bijeenkomst op jou heeft. Als je hele jaar rond bent, heb je alle Clanmoeders aangehoord en in je boek verwerkt. Na een jaar houdt het echt niet op, je groeiproces gaat door. De verhalen van de Clanmoeders zullen weer op een andere manier en in diepere lagen bij je binnen komen. Je zult merken dat zich steeds weer andere en nieuwe inzichten zich gaan aandienen. Zo krijg je steeds meer verdieping in jezelf.

Ik wil je van harte uitnodigen
om toe te treden tot
de Wijze Maan Vrouwen

Ik zou het echt super gaaf vinden om samen de wijsheden van de Clanmoeders samen te delen en uit te dragen in ons dagelijks leven. Je bent meer dan welkom op de avonden van de Wijze Maan Vrouwen. De bijeenkomsten beginnen om 20 uur tot ca.22.30 uur en zijn gepland op:

  • 14 april
  • 12 mei
  • 9 juni
  • 7 juli
  • 8 augustus
  • 8 september
  • 6 oktober
  • 3 november
  • 1 december

De prijs is 17,50 euro per bijeenkomst. Graag gepast meenemen!

Meld je snel aan via het contactformulier of via: info@intoyourworld.nl

Onwijs leuk om jou beter te leren kennen
bij de inspirerende bijeenkomsten.

Bron afbeelding maankalender: Tarot.com

Klik hier om terug te gaan naar het Aanbod van Into Your World