Nog even geduld! Mijn e-book is bijna klaar.

Als mensen aan me vragen wat mijn werk is en ik leg uit dat hooggevoelige mensen een magneet zijn voor een narcist, zie ik regelmatig herkenning. Er vallen ineens wat  kwartjes. Hetzij bij hunzelf of voor iemand uit hun directe omgeving. Vaak komen mensen later bij me terug om meer te willen weten over hooggevoeligheid of narcisme.

Dit heeft me doen besluiten om eerst een e-book te schrijven over Narcisme. Al schrijvende bleek ik zoveel  te willen gaan meegeven aan kennis, dat ik  besloten heb om er 2 e-books ervan te maken. Zo zullen er nog wel meer volgen. Gelukkig ben ik bijna klaar met mijn 1e e-book.

Wees er als eerste bij om hem te ontvangen door je nu al in te schrijven:

Automatisch blijf je op de hoogte via Into Your world Messages

Geef een reactie