Video over Hooggevoeligheid en Narcisme

Joanna Kujath vertelt het volgede in haar video, die een goed beeld geeft  over een ralatie tussen een HSP-er en een narcistisch persoon:

De essentiële inzichten in de video kan je helpen te genezen van een disfunctionele relatie met narcist. Wanneer je erachter bent gekomen dat je te maken hebt met een narcist in je leven als je vader, moeder, broer of zus, man, vrouw, vriend, collega of baas, dan is dat al een enorme stap. Het vergaren van kennis helpt je in het herstelproces van je eigenwaarde.

In deze video wordt niet zozeer de eigenschappen beschreven, maar eerder narcistische persoonlijkheid stoornis (NPD) die is vaak niet herkend en gediagnosticeerd wordt in onze samenleving.

Er zijn nog steeds veel hartverwarmende, zeer empathisch en liefdevolle mensen die dit soort misbruik in schaamte en stilte doorstaan.

Door het meer naar buiten brengen van deze liefdeloos en destructieve kenmerken die deze psychisch zieke mensen vaak met zich meebrengen, zal er hopelijk meer gesignaleerd worden. Het is belangrijk om  ze te identificeren in je leven. Daarna de moed te hebben om te waarheid over je situaties onder ogen te komen en  erkennen dat dit gedrag onaanvaardbaar en destructief is voor jezelf.

Klik hier om terug te gaan naar de pagina Narcisme

Neem gerust contact met me op en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.

Kom gerust!