Weghalen van energieën

Laat jij je weleens energetisch opschonen?

Je doucht veelvuldig om je schoon te houden, je voedt je elke dag om je staande te houden, je sport om fit te blijven, maar zorg je er ook voor dat om je eigen energieveld op peil te houden? Het is toch gek dat je aan zoveel dingen denkt om jezelf zo optimaal mogelijk te houden, maar om goed voor je energielichaam te zorgen wordt veelal vergeten.

Waarmee verlies jij je energie?

Juist door stressvolle dagen, overwerkt zijn, vermoeidheid, lichamelijke klachten, teveel prikkels, alle ballen hoog houden, aandacht vragende kinderen, e.d. ontstaat er krachtverlies. Allemaal heel logisch, maar het zorgt ervoor dat je energieveld verzwakt. De chakra’s kunnen daardoor niet goed functioneren, wat weer van invloed is op bepaalde organen die ermee verbonden zijn. Zo raakt niet alleen je energielichaam uitgeput, maar ook je lichamelijke gesteldheid en je emotionele gemoedtoestand uit balans.

Wat blijft er allemaal aan je kleven?

Door het disbalans en jezelf niet genoeg af te schermen, kunnen juist niet eigen energieën – energieën van anderen – de kans krijgen om aan je te gaan kleven. Dit heb je helemaal niet door. Als je er gelijk bij bent, kun je het nog makkelijk weghalen en niet in je eigen systeem toelaten. Dan moet je wel weten wat je moet doen.

Niet eigen energieën

Als je jezelf niet afsluit voor de energieën van buitenaf, dan neem je ze alsmaar tot je. Je vervuilt als het ware. Je energielevel is niet meer zuiver. Haal je die energieën niet weg, dan gaan binnen dringen in je systeem. Als je niet uitkijkt, kunnen ze flink gaan wroeten in je eigen energieveld. Je kunt ineens allerlei klachten krijgen, zoals buikpijn, hoofdpijn, paniek, boosheid, grote zorgen, slecht slapen, enz.. Het kunnen soms ook bij langdurige vage klachten blijven. Het is er ineens, zonder dat er een duidelijke reden voor is in je eigen situatie. Het zijn geen klachten die je min of meer van jezelf gewend bent. Zo heb je er allerlei blokkades bij die eigenlijk niet bij jou horen. Ze zijn van een ander, maar jij hebt zijn/haar energie overgenomen. Die ander kan zich daardoor ineens veel beter gaan voelen, omdat diegene het kwijt is. Zo’n aangehechte energie kan wel zover gaan dat het uiteindelijk leidt tot bijv. een burn-out. Door letterlijk energieverlies te ervaren, kun je gaan toegeven aan allerlei verslavingen (eten, roken, alcohol, drugs) en allerlei psychische problemen naar voren komen.

Dit wil je toch niet?

Door je regelmatig op te schonen, kunnen die aangehechte energieën weggehaald worden en je energieveld weer opgevuld worden met wat jij op dat moment nodig hebt. Om vanuit een krachtige energie weer verder te gaan of om samen dat energielevel weer op te bouwen.

Wat heb jij nodig?

Afhankelijk wat zich aandient zijn 1 of meerdere consulten nodig. Als je dingen veranderd in het energieveld, heeft het lichaam tijd nodig om eraan te wennen. Daarom kan je niet alles tegelijk aanpakken, is het voor jezelf en je energielichaam beter om het gefaseerd te doen. Vaak voel je je na een consult niet optimaal, wat je wel hoopt. Het lichaam moet resetten en de nieuwe energie integreren. Er is hersteltijd nodig om in balans te komen. Hoe vaker je je laat opschonen, hoe sneller het herstel is. Er hoeft dan minder opgeruimd te worden.

Wees zuinig op je lichaam en zorg dat je energieveld niet zo vervuild. Neem contact met me op en dat kunnen we een consult voor jou inplannen.

Klik hier om terug te gaan naar het Aanbod van Into Your World

Of ben je er al uit?