Het terughalen van zielsdelen die bij je horen

In ons leven hebben we allemaal te maken met gebeurtenissen die impact hebben op ons leven. Als de impact ervan niet op tijd gesignaleerd wordt, kan dit een lange nasleep hebben en je gaan vormen. Vaak zijn we er ons niet zo bewust van, zeker niet wat er op zielsniveau gebeurd na zo’n traumatische gebeurtenis. Bij trauma’s moet je denken aan:

  • Ongelukken
  • Psychische traumata
  • Oorlog – gijzeling – moordaanslag – roofoverval

Als je te maken krijgt met zo’n heftige gebeurtenis, verlies je op dat moment een stukje van jezelf, een zielsdeel. Je snapt wel, als je meerdere trauma’s oploopt, dat je dus ook meerdere deeltjes van je ziel verloren raken

Om jezelf goed te kunnen helen en verder te ontwikkelen, is het belangrijk om die zielsdelen terug te halen. De leegtes die in jezelf zijn ontstaan, worden weer met jouw zielsdelen  en energie opgevuld. Nadat de gevonden zielsdelen eerst gezuiverd zijn en je energie opgeschoond is.

Soul retrieval

Het is een heel proces die zorgvuldig uitgevoerd hoort te worden. Voorop staat dat je vertrouwen in elkaar moet hebben, om zo tot een hart tot hart verbinding te kunnen komen. Het proces wordt al in gang gezet door de vragen die je van me krijgt om over na te denken en ter voorbereiding aan de behandeling. In het gesprek vooraf aan de sessie wordt duidelijk wat de hulpvraag is en wat én waar een stukje van jezelf verloren is. Dat is voor mij het beginpunt om de techniek, soul retrieval, zo goed mogelijk in te zetten. Samen gaan we als het ware op reis (trancereis) om die zielsdelen op te halen die bij jou horen. Om ze op de plek in jouw lichaam terug te brengen waar ze horen.

Healing

Daarna volgt nog een healing om de doorstroming van je chakra’s te bevorderen, blokkades op te heffen en energie te geven waar het nodig is. Het is elke keer bijzonder om deze zielsdelenreis te maken, omdat het een intens proces is die je samen aangaat en een ieder op zijn eigen manier beleeft. Aan het einde bespreken we wat de ervaringen zijn geweest tijdens de soul retrieval sessie om verbanden te leggen en informatie door te geven. Naast het delen van de  belevenissen tijdens de reis, wordt er ook gekeken en besproken of deze sessie voldoende is of er misschien iets meer nodig is om het proces te bevorderen of te voltooien.

Na de behandeling

Het energiesysteem in je lichaam heeft sowieso tijd nodig om de verandering door het toevoegen van je verloren zielsdeel bedding te geven. Het is dus vaak niet zo dat je meteen happy voelt. De dagen erna kun je je onaangenaam voelen, om de balans in je energieveld terug te krijgen.

Na een traumatische gebeurtenis, gebeurt er veel in je lijf, zowel op energie niveau als op zielsniveau. Zo’n zelfde soort proces vindt er ook plaats als een verloren zielsdeel terugkomt. Het moet zijn plek weer krijgen in het geheel.

Jouw energetische klittenband

Als hooggevoelige kan je nog met een ander fenomeen te maken krijgen. Aangezien je veel meer open staat voor andere energieën, heb je als het ware een energetische klittenband om je heen. Hoe meer je openstaat, hoe meer er aan het klittenband blijft kleven. Het zijn niet alleen energieën die daaraan kleven, maar ook zielsdelen van anderen.

Gemene deler met jou

De aangekleefde zielsdelen hebben altijd een gemene deler met jou. Ik wil hiermee zeggen dat het altijd met een issue die in jouw leven een rol speelt verband houdt. Dit is op zich een mooi gegeven, maar niet als het een negatief effect op je gaat krijgen. De emoties die in dat zielsdeel zitten, komen dan sterk naar voren en nemen je gevoelsleven over op dat moment. Je kunt ineens nachtmerries krijgen, angstig of moedeloos worden. Je snapt niet waar dit vandaan komt. Dit kan dan alles met een overgenomen zielsdeel te maken hebben. Het is belangrijk om je aura te sluiten, zodat er minder kans bestaat op het aankleven van andermans energieën en zielsdelen. Voor jou is het nodig om jouw energie te zuiveren en de aangekleefde zielsdelen weg te nemen. Je lichaam wordt in een sessie opgeschoond, zodat je weer een geheel in je eigen energie kan ontstaan. Ik leer je ook een techniek om je meer af te schermen.

Jouw verloren zielsdelen bij een narcistisch persoon

Als je als hooggevoelige te maken hebt gehad met een narcistisch persoon in je leven, kun je daarin veel van jezelf verloren zijn geraakt in de loop der tijd. Veelal is dit een pijnlijk stuk om bij jezelf te constateren. Aangezien zo’n relatie vaak gepaard is gegaan met angst, veel psychisch leed, uitputting en mogelijk geweld, is het heel moeilijk om die delen van jezelf terug te veroveren. Je hoort dan ook vaak zeggen: “Ik ben mezelf helemaal verloren in de relatie”, “Ik ben mezelf kwijt geraakt”. Met de soul retrieval techniek kan ik je daarbij heel goed helpen. Dit lukt over het algemeen niet in één keer, omdat een narcistisch persoon een heel sterk overheersende “dit is van mij” uitgangspunt heeft. Waardoor hij niet snel iets terug geeft, maar dat hoef ik jou niet te vertellen. Toch heb ik inmiddels zoveel ervaring, dat dit me in bijna alle gevallen wel lukt om jouw zielsdelen terug te halen. Ik heb al genoeg te dealen gehad met narcistische personen om niet meer terug te deinzen.

Wat is belangrijk

Om weer verder te kunnen in je leven is het belangrijk om je eigenheid, je zelfvertrouwen en eigen zielsdelen weer terug te krijgen. Om je weer heel te gaan voelen en van daaruit zelf je eigen pad te volgen.  

  • Wat maakt jou gelukkig?
  • Waar wordt jij happy van?
  • Wat is jouw talent?
  • Wat wil jij uitdragen?
  • Waarmee ben jij in je element?

Vragen die alleen jij kunt beantwoorden als je goed naar jezelf luistert. Mocht ik je daarbij kunnen helpen, dan doe ik het graag.

Neem gerust contact met me op voor een behandeling of gesprek en dan kijken we samen wat ik voor jou kan betekenen.